Inte precis det alla filmer...

Nej, jag ska lägga ut alla filmer på en gång typ imorgon. Men denna hade jag tråkigt nyss när internet dog så lekte jag med Movie Maker, så lade jag in texterna och så.. bara så att jag borde lägga ut den, *fniss*.. Grattis Rebecca å Linnéa må vinna Oscarsstatyetterna (nej men det kan ni ju alltid drömma, beklagar & men finns det för Sämsta kvinnliga roller i Oscarsgalan? Ni borde vinna den hahahaha) Nu är man lite elak, förlåt mig.. haha! ^^

Företaget blir närmare och närmare till klar

Jag behöver endast redigera om produkters beskrivning.. tillägga några produkter - menar alltså alternativ att välja mellan. Ni förstår direkt vad jag menar när ni besöker webbshoppen.. jag behöver också redigera på Köpvillkors sida, information om webbshoppen, etc. Vad så gud jag längtar att få beställningar av folk, bara ens om jag får några..! Nu är jag väldigt trött, jag sov lite dåligt inatt.. jag ska lägga mig på sängen nu och lata.. nej, jag ska inte klä av mig och bete som jag snart ska sova, om ni tror så. Jag ska bara LIGGA på.. *hihi*.. och titta på Förhäxad. Jag snart är klar med sjuende säsong.. Ciao!! Förresten, har ingen aning vad jag ska tillägga som dagens bild, därför blir det såhär systrarna.. ho..ho!

Haha, jag älskar det här videon

Jessica Alba, Jessica Biel, Scarlett Johansson, Eva Longoria - till och med Lindsay Lohan.. de övriga känner jag inte ^^

Förhäxad är för underbar

Jag har stor blogglusten så jag vill bara blogga hela tiden. Ajja, jag såg nyss på en hemsida där stod att Willow ska följa med Justin på Europa turnén nu på våren.. jag kollade noga på och upptäckte att Jaden inte ska följa med! Sorgligt, allvarligt.. Eftersom han har ingenting att sjunga om, han har sjungit Never Say Never som kopplar tillsammans med The Karate Kid, en låt om att man inte ska säga aldrig.. Han sjöng den med Justin, och den låten ingår inte ens med albumet My World och My World 2,0.. Och världsturnén & Europa turnén har albumet My World och My World 2,0 med att göra. Så han ska inte vara med, min käraste Jaden.. tråkigt, men han pluggar väl stenhårt hemma i L.A ;) Gud.. nu är jag galen, tyvärr.. När jag ens säger en gång Los Angeles eller L.A blir jag vansinnigt galen, jag bara vill åka nu direkt till L.A!!! Inatt äger L.A Oscarsgalan.. har spelat in och kommer titta på den imorgon när jag kommer hem från skolan, jag måste sova tidigt idag. Sportlovet är ju över, shit! Hoppas att flera filmer jag röstat på ska vinna, *hihi* - förresten det där, förtjänar Karate Kid inte ens en eller fler Oscars? :(.. oj, jag har pratat om flera saker på en gång. Willow på Europaturnén med Justin, sen Jaden.. L.A, Oscarsgalan.. måste sova tidigt, skolan.. hoppas att de filmer man har röstat på ska vinna - att Karate Kid bör förtjäna några Oscars.. Haha! Lång inlägg, who cares? Nu ska jag titta på den underbaraste serie, kanske inte underbaraste.. denna serien är lika underbar som Friends..! Jag bör faktiskt titta om igen hela säsonger av Friends, vore underbart!!! Ciao nu.. god natt!

Riktig kärlek som jag haft i ett och halv år

Åh, jag saknar den!!! Jag vill ha den tillbaka. Nej tack till en annan C510.. jag vill ha tillbaka min som jag haft i ett och halv år.. Den var min enda bästavän, den jag har haft överallt med mig, sovit tillsammans, skrattat tillsammans, sura tillsammans, pussas tillsammans, den har även vägrat att fungera.. den ville nog bara reta mig. Jag älskar den oavsett ändå. Våra kärleksförhållande är.. bäst! Men en dag gjorde den mig riktig förbannad... så jag "dödade" den!! Vad fan, jag ångrar... jag har bara inte insett att den är verkligen borta, någonstans i världen. Men då fick jag välja bort från den till X8, älskade jag den.. men då började jag sakna min den - dra åt helvete, X8! Om jag kunde ha fått tillbaka min den skulle jag pussa den tusentals, säga förlåt miljarder gånger att jag dödade den! Den har även vägrat att lämna mig, vägrade att tappa bort sig från mig.. men jag gav bort den långt bort från mig :(.. damn! Vila i fred, min bästavän! Om du lever fortfarande, spring fan till mig nu!
En löjlig inlägg om min käraste mobil.. Ge aldrig bort den mobil du verkligen älskar, gör aldrig även sönder på den! Ta hand om din mobil..! Lovar du? Ciao..

Världens godaste choklad

Har du inte smakat den, gå och köp.. Det är värt att smaka!!!

Håller nu på att skapa eget företag

Bara om jag lyckas.. Coolt.. jag håller på att skapa ett eget företag. Spännande. Ja, jag säljer bloggdesigner och vissa saker som gäller med design. Just nu håller jag på att göra klar med sidan, där man beställer, betalar och.. det är en webshop. Min egen butik.. Jag bara måste fixa några logos, några grejer, skriva massor köpvillkor och information etc. Visste ni att ni kan faktiskt göra detta också, att sälja smycken av er, eller vad som helst. Jag valde bloggdesigner, blir spännande! Man kan även bli medlem på sidan och bli stamkund hos mig! Hoppas att ni blir mina kunder, haha! Men yeah, jag ska fortsätta göra klar med hemsidan.. Önska mig lycka till att lyckas med företaget. Ciao!

Detta här kommentaren gjorde min dag

Svar till dig, HAHAHAHAHAHAHA TACK :D.. trodde du att jag skulle bli upprörd? Epic fail!!! :D..

De gamla minnen, idrottslektion

Titta vad har jag hittat bland mapparna.. finns fler till, vill ni se!!? ^^

300:e inlägg

Minns ni att jag lade ut 200:e inlägg med en bild på Jaden?! Denna gången blev det 300:e och det blir även Jaden denna gången igen, *hihi*.. Förresten, jag har klarat ut två dagar utan internet. Det är något jag inte kan klara av, men jag klarade det. Tänkte inte ens på att jag behövde internet..? ^^

Hur ofta laddar jag upp bilder på mig?


Bloggar från lillebrorsans bärbar

Hej! Ja, jag har städat hela huset klart.. jobbigt! Jag sov klockan 5 ungefär, och vaknade halv 7. Så innebär det att jag sov bara i en och halv timme.. när jag vaknade var jag pigg somfan och började städa.. när de andra stack städade jag, tog paus och senare gjorde jag allt klart. Skönt! När jag var klar med allting satt jag på soffan, spelade lite.. men då blev jag så jävlig trött, så jag tog tupplur.. nej jag somnade, djupt! Tills mamma kom hem, hon såg förvånad ut när jag vaknade framför henne. Helvete skönt att sova på soffan, jag bör flytta dit från min säng, Haha! Så tänkte jag surfa lite, men internet funkar inte på min dator så jag sket i.. och just nu har lillebrorsan städat i sitt rum, hans första städning.. 8 år gammal, första städning.. pinsamt! ;) Ja, han är familjens lataste person. Ajja, nu vill lillebrorsan att jag ska sticka ifrån hans rum.. som vanligt, men nej!!! Jag ska fixa The Sims 3 till hans dator, så jag ska stanna!! :).. *hiiiihiiii*.. nu har jag ingenting mer att säga, see ya! Ciao.

Just don't ask how she's thinking

Marilyn dansar loss ensam på natten. I deras värld dansade hon nog i flera timmar. När hon jobbade övertid på jobbet eftersom hon sover på dagarna, för hon festar varje natt. Har även försökt få hångla, flörta, ha sex och nakenbada med folk. Tiden går för fort, irriterande.. så folk åker hem när klubben stänger, typ. Hahahaha, detta är verkligen kul! Upptäckte nyss att man kan festa, ha kul, dansa loss, vara galen, massor mera i den stora staden. Coolt nog att jag (hon) bor i ett högthus och bor längst upp.. Jag ska skaffa en riktig sim och inte leka med simmen som jag gör just nu mot Marilyn. Nu vet jag hur man gör med Kvällsnöjen, blir spännande att spela seriöst. Henne ska jag spela när jag är verkligen uttråkad och orkar inte spela seriöst.. smart, va!!? Men gud, nu får det bli en avsnitt Charmed och senare läggsdags! Ciao.

&#"#¤%&/(){[$€@¤#%¤%@£€!!!!!

Snygg rubrik, va? Haha! Men nejdå, jag blir bara irriterad över mina idéer. De är ju ingenting, har INGA idéer till hur huset, lägenheter ska se ut.. även hur staden ska se ut!.. Har bara trista idéer, jo.. jag har några, men orkar inte bygga för mina drömhus är så stora, så jag orkar inte bygga dem inne hos spelet! De är verkligen skit stora.. Jag kanske bör rita ett hus på pappret, tillägga flera saker.. där får man ju idéer. Eller funkar det!!? Men hallå, ni som spelar Sims 3.. hur brukar ni göra? Bygga, leva några minuter och kasta bort.. börja om igen, eller hur brukar ni??! Jag kanske bör följa era råd? :) Nä, jag får väl ta en av de färdiga lägenheter i den snygga staden från Kvällsnöjen och.. börja livet som kändis, festa runt och vara player. Jag gör de tills ni har gett mig några råd!! *hihi*.. Jag antar att min blogg har blivit tråkigare, äsch.. det inte är så viktig för er, ni vissa har själv sagt att jag får fasen skriva vad jag vill.. Så läser ni verkligen? Tveksamt ;) *hoho*.. Men nu spelar jag! Ciao!!!

Wooohooo lägenheter!

Nu har man hittat hur man gör lägenheter i spelet, blir nog spännande. Man kan göra nio våningars hus så det blir rätt snyggt i min stad.. Nu måste man ha tålamodet att använda samma person hela tiden, inte att byta om hela tiden.. som jag sa. Haha! Men nu är chipsen bredvid mig, den ska hålla sällskapet med mig under tiden jag spelar! Hoppas inte att jag nördar hela natten, *hihi*! Nu ska man ha kul.. tro mig, att ha alla expansionspaket och prylpaket är fyfan roligt! Har inte hittat allting nya än, haha! Lär mig fortfarnade, puss - ciao!

Bra sätt att tjäna pengar på

Hey! Imorgon ska jag städa hela huset, jag är ju ensam hemma imorgon.. Bra sätt att tjäna pengar på, huset ska bli jävligt rent.. tre våningar, gud.. mamma ska väcka mig klockan sju innan hon sticker så jag börjar städa direkt och.. när kommer jag bli klar!!? Bra fråga.. Wish me good luck (; Nejdå, nu måste jag ladda ner en grej till spelet.. senare ska jag fortsätta spela, & få Rose bli jävliig känd. See u later yaa. Ciao!

Ellerhur är paret McGowan snygga?


Senaste inläggarna har bara handlat om Sims

Jag ber om ursäkt, om jag har tråkat ut er med tråkiga inläggar om Sims 3. Nu framåt ska det inte handla om spelet, men vissa gånger kommer jag visa mina renoveringar i huset.. jag bara är osäker på vart jag vill bo i spelet, ska vara perfekt.. inte flytta runt hela tiden, det är vad jag gör jämt. Bygga, sätta in möblerna, renovera och senare.. tio minuter flyttar jag redan ut från huset och bygga om. Värdelöst att spela då, jag har byggt kanske en hundra hus? Snart har jag inga idéer till hur huset ska se ut, ja man behöver hjälp med idéer ;).. Jag kanske bör skaffa egen stad där man skapar hela filmstad, å massor mera.. ja, jag får installera programmet nu.. Ciao! :)

Filmstjärnan Rose McGowan

Filmstjärnan Rose på The Sims 3 ska få sin historia på hela staden.. hon ska få förvandla staden till en filmstad. Hon ska dö som legend, sina barn ska få fortsätta med historien. Låter idén bra!? Jag ska försöka få Rose förvandla staden, renovera staden till coola, massor skyskarpor och såna saker. Förresten, är däruppe Rose på bilden jättesnygg? Ciao!

Let there be Sims, all right?

Jaaa!! Nu har jag alla expansionspaket och prylpaket.. Ja, de funkar! Jag behöver inga cd-skivor, har hittat problemet.. Jag älskar Kvällsnöjen! Där kan man ju bli kändis, vinna priser på filmer.. massor mera. Jag har bara varit inne hos spelet i halvtimme ungefär.. när man har installerat nya expansionspaket eller prylpaket brukar spelet vara jävlig segt första gången man spelar efter man installerat. Jobbigt, så jag har startat om spelet och se om det inte blir segt.. annars får jag ha den äran att starta om spelet flera gånger för att få spelet inte vara segt, jag tål inte sega spel :D, men jag ska prova Världsskaparverktyg.. där kan man ju skapa egna städer, länder och så.. jag tänker skaffa New York ;) det finns ju några färdigställda skyskarpor inne hos spelet, alltså Kvällsnöjen. Så jag ska använda dem och ställa dem på min egen stad! Men det är nog svårt, jag vet inte om jag ska egentligen skapa en stad, om ens jag orkar?! xD.. Det bara är bekvämt att ha redan flera städer man kan välja mellan, som Sunset Valley etc. Men jag blev rätt förvånad, det finns skitsnygga kläder inne hos Kvällsnöjen. Det finns vissa slampiga kläder, so simons style..!! :D haha men nejdå, jo det finns men.. Jag ska skapa Rose McGowan, jag gillar namnet så mycket.. Jag ska inte skapa Rose med samma utseendet som verklighets Rose! Jag vill inte råka få verkliga Rose dö på spelet, så jag tar bara namnet.. det skadar väl inte! Blir spännande nog att skaffa ett hus i Sunset Valley med lyxiga trädgård, allt med hemmet.. nädå, jag ska testa med Världsskaparverktyg nu först.. finns även Mönstersverktyg någonting, där man skapar egna mönster till spelet.. låter coolt, men vafan.. ojjjj!! Lång inlägg, förlåt!! Har jag babblat om tråkiga saker, ber om ursäkt.. haha! Nu ska jag fan i helvete hålla käften, det blir bara större och större inlägg.. Ciaaaaao!

Väntar nu på Utomhuslyx ska bli färdigt

Jag har installerat in Drömjobb, Kvällsnöjen och Gasen i Botten klart. Det fattas bara Utomhuslyx, när den är klar så ska jag fanimig prova spela. Just nu är Utomhuslyx 48,8% färdigt. Långt kvar, så jag ska lägga mig på sängen och vara lat, se på Förhäxad.. senare när den är klar installerar jag den direkt och spela! Ciao.

Allihopa The Sims 3


Trots förra inlägg sa jag att vi ska se om det funkar eller inte, tyvärr måste man ha cd-skivan. Så jag tänkte bränna, men det räckte inte minnet på cd-skivan. Så jag kollade på PirateBay om där finns övriga expansionspaket eller prylpaket.. så jag hittade alla och laddade ner. Jag har här hemma på fodralet är vanliga Sims 3, Destination Världen och Lyx & Design. Och de jag laddade ner på PirateBay är Drömjobb, Kvällsnöjen, Gasen i Botten och Utomhuslyx. Den senaste, nyaste är Utomhuslyx.. den har bara 2-3GB minnet, så farligt är det inte.. eftersom minnet på cd-skivan är bara 4,7GB.. så perfekt, jag behöver bara installera de övriga innan Utomhuslyx. Sen kan jag spela, awesome! Men jag hoppas inte för mycket att det ska funka. Ciao.

The Sims 3 Kvällsnöjen

Tjena! Nu har man precis skaffat fram Kvällsnöjen från PirateBay.. Jag trodde att det inte skulle fungera installera. Men jo det gick, men nu hoppas man ännu att spelet verkligen funkar. Om det inte funkar, så bränner jag in den jag laddade ner från PirateBay in till cd-skivan. Och se om det ännu funkar, om inte.. då suger det helt. Jag har precis laddat ner Drömjobb nyss från PirateBay.. Får ännu se om de båda funkar, om det gör det.. kommer man nörda på spelet, i'm sorry. Nu ska man få se om spelet funkar, ciao!

Tråkig inlägg samt. bra att veta

Jag är uttråkad. Det går inte att jämföra med mig om vem som är större fan till Jaden Smith. Omöjligt!

Laddar upp en bild innan jag lägger mig

Rose McGowan, jag är besatt i dig & jag är besatt av bilden, fråga inte varför.

Här är anledningen jag tycker direkt om Rose

Rose McGowan. Jag har alltid tyckt om henne sedan jag såg henne i Förhäxad, fjärde säsongen. Hon har verkligen snygg ansikte, attityd och.. hon kan vara operfekt och perfekt. Hon var väldigt bra på däruppe videon, jag älskar videon och kan titta om igen och igen flera gånger. Jag börjar bara bli mer och mer besatt i henne, men tyvärr går Jaden fortfarnade på ettan & kommer förihelvete alltid vara. Hon lär vara tvåan eller trettan.. Don't ask why.. For I don't know why!

Rose McGowan, I love her


The Smiths

Jag har massor att säga om familjen Smiths.. Detta negativa kommentarer av mig själv betyder inte att jag har slutat älska familjen, eller liknande.. de är fortfarande min största favoritfamilj och även Jaden. Jag bara tycker att det är lönlöst att.. jag börjar med Jaden, senare Willow och föräldrarna.

Det finns inga negativa kommentarer av mig när det gäller den riktiga Jaden, han är perfekt.. Jag gillar även vad än så länge han gör vad som helst, han är alltid perfekt. I love him! Men lönlöst av vissa människor som lurar vara sig den riktiga Jaden, i Twitter och Facebook. Jag hittade många falska Jaden-konto, t.ex. JadenTheeGreeat, massor mera.. särskilt JadenTheeGreeat. Han har skapat ett konto hos Facebook, alltså en fansite.. jag börjar med att länka hans Twitter (klicka här för att komma till sidan).. och hans falska Facebook (klicka här för att komma till sidan).. och den riktiga Jaden, verkligen den riktiga (klicka här för att komma till sidan).. har ni märkt nu eller.. Den riktiga Jaden har.. vad jag ser just nu har han 191,750 likes.. nå, folk som gillar sidan.. ni fattar. Och JadenTheeGreeat har bara.. vad jag ser just nu har han 420 likes.. Värt att lura, eller? Jag har pratat med JadenTheeGreeat i Twitter många gånger, fick lyckades alla svar på frågorna och.. den senaste frågan jag ställde var "Where's your Verified Account's icon?".. Han svarade inte, han har över 2,000 followers.. han sade själv att han ska få Verified Account när han når 2,000 followers. Alltså, Verified Account bevisar man är själv äkta.. Britney Spears, Lindsay Lohan och så har själv såna.. så folk kan inte ens lura vara dom.. Jag tycker synd att Jaden har inga konto så flera kan lura samtidigt.. Tyvärr har Jaden ingenting konto hos Twitter. Hänger ni med mig?!! Så vad tycker ni själv om detta? Helt värdelöst att envisa om man är äkta. Den äkta Jaden har även en hemsida som heter www.jadensmith.com och där finns länk till Facebook-konto, hans föräldrar och hennes syster har länkat honom i deras Facebook, det innebär ju att han är äkta. Vad är era åsikt?!??

Willow Smith.. tja.. hon är ju redan väldigt känd, mer känd än Jaden. Lillasyrran som är mer kändare än sin storebror. Ja, hon har sjungit en låt "Whip My Hair", såldes hela över världen.. Hon har väldigt attitydsproblem! Har ni själv sett hennes musikvideo, kolla noga hur hennes attityd är. Hon är fasen bara 10 år!!! Jag undrar hur hennes senare i framtiden ser ut, blir grovt.. klädstil etc. Hennes konto överallt är äkta, eftersom hon har Verified Account, värdelöst att fejka ;).. ajja, jag gillar Willow ändå väldigt mycket. Love u, lillsyrran till Jadenishz. Menar inga illa med såna där kommentarerna om henne, ja jag gillar hennes attityd och även klädstil.. men, bara 10 år?!

Will och Jada.. ÅH, jag vill ha de som mina föräldrar. De är perfekta, de bryr verkligen om sina barn. Men, jag tycker att en sak är verkligen tråkigt. De utnyttjar deras pengar, Jaden och Willow är inte myndiga än.. så de får inga pengar till sig själva utan pengarna går till föräldrarna. Tråkigt, taskigt att de utnyttjar deras pengar. Är det orsaken de skaffade de bara för pengar? Vore jävla korkat idé.. man får väl hoppas de inte verkligen utnyttjar de, de har sagt själv att de vill barnen ska nå målet i framtiden, bli väldigt känd.. och så, verkar som de gör det men.. hoppas inte! Gillar föräldrarna ändå, love ur parents to Jadenishz.

Inlägget handlar enbart om familjen Smiths. Är det tråkigt att läsa, eller intressant!? Det finns tusentals mer saker att tala om, men dessa jag berättade om räcker! De är mycket information om familjen, även finns tusentals mer. Älskar familjen stort, biiiiig love! ♥ - familjen är ettan för mig, älskar er!! :D

Jag tror att jag börjar bli besatt

Rose McGowan . Holly Marie Combs . Alyssa Milano
..i dessa kvinnorna blir jag faktiskt besatt av. Åh nej, jag får inte bli det. Om du lär tro att jag slutar älska Jaden, det ska och kommer aldrig göra det.. han ska och kommer alltid vara ettan. Uppfattat??! Sugen på Förhäxad nu, ciao.

New Mexico, USA

Denna gången fick jag äntligen sätta mina fötter på USA. Det är vad jag har alltid drömt om i hela mitt liv, nu har jag chansen. Big love! Jag ska på språkresa till New Mexico, som ligger bredvid sidan om Texas och Arizona, även nere om Colorado. Blir spännande att få åka till USA första gången i mitt liv.. jag hoppas att vi flyger iväg på kvällen från Sverige så jag hinner med systrarnas student. Jag kommer befinna mig långt bort från Sverige, utanför Europa första gången i mitt liv, även det - i 12-24/25 juni 2011. Blir jävligt spännande, jag längtar!! Gör någon av er som ska också följa med, för jag vet ni läser min blogg.. längtar ni?!! :D Det gör jag förfan! Bara.. FYRA månader kvar!.. åh jag kan inte vänta..

Twitter @ jjadenator

Har du Twitter? Följ mig @jjadenator eller gå direkt till sidan här .. och tweet mig direkt när du följer mig. Trots det inte är så många svenskar som har Twitter, men iallafall ett värt försök att få er ha ett konto hos Twitter. Jag har snart 2,000 followers.. man får det snabbt.. skaffa ett konto hos Twitter!

Designkatastrof

Detta är allvarligt, åh jag orkar inte. Jag ska fixa till som det var från början, irriterande när designen går snett ibland. Jävlar, menyen försvann och att kommentera ser man inte inlägget.. it sucks.
Update: Äntligen, nu har jag fått tillbaka menyen och så.. Så gör jag aldrig igen att sätta in bloggannonser, man förlitar aldrig på dem igen :)

Dagens besatthet

Rose McGowan, Planet Terror. Till höger vet jag fan inte vem..

Det är så kallt här..

God morgon. Jag vaknade nyss, nja.. för en timme sedan ungefär. Jag har vaknat tidigare och försökte somna om, och jag lyckades. Drömde om någonting som har båt med att göra, & Liseberg bland med Gustavsvik badet. Jag fattar inte vad drömmen handlade om egentligen, lmao. Mamma väckte mig, det var då klockan ett, typ. Jag sov lite till, sådär 10-20 minuter till så vaknade jag igen, fick sms av Linus. Eller fick jag de innan men upptäckte efter.. men jadå, jag åt världens bästa potatissallad som var gjord av mamma. Mums! Men senare nu, har jag ingenting att göra.. därför skriver jag detta, jag är uttråkad. Jag tror jag ska fotografera någonting, fotostudio igen. Jag fryser nu, har världens bästa filt på mig.. sitter på golvet, datorn är på sängen. Jag sitter bekvämt just nu.. Men nej för fan, jag ska inte babbla. Ciao! Förresten, bild däruppe är från sedan.. december, då var vi på väg till världens bästa mormor och morfar.

Harry Potter Lego-dockorna

Klicka på småbilderna för att se dem större.. Haha! Jag hittade såna lego-dockorna hos lillebrorsans rum. Ja, han är vansinnigt galen i såna Lego.. Han samlar på vad som helst lego.. Ja, jag hade tråkigt så jag tog dem och fotade.. "foto-studio", lakan bakom dockarna och lampan bredvid kameran. Lillebrorsan blir nog jävlig arg om han ser detta, han har sagt själv att jag inte får ta hans såna lego för att fotografera, haha! Men äsch, han läser ju aldrig min blogg.. så har man tur, peace! Men jadå, känner ni igen dessa Harry, Ron, Hermione, Hagrid och Dobby? Yeah, nu ska jag se på Förhäxad.. Ciao!

Dags att byta efter två månader

När jag bytte headern kände jag mig att jag ville också byta bakgrundsbild på skrivbordet, "then"-bilden har jag haft samma i över två månader på skrivbordet så det är dags att byta till "now"-bilden.. Kan ni klara samma bild på flera veckor, snarare månader eller år? Jag kan!! Jaja, nu ska jag fotografera. Ciao!

Nytt fräscht header

Nu är den nya headern ute på bloggen, nja den kanske inte är så speciell. Jag ville bara byta bilderna och så. Jag byter inte profilbild och bilderna på menyen. Jag bytte enbart headern, så vad tycker ni? Jag vet att den inte är så speciell.. ajja, nu ska jag fotografera någonting, jag har ju tråkigt. Mmmh! Ciao.

Damn.. Season 7.. Damn, damn!

Men herregud, jag har hittat Halliwell-huset i Los Angeles, jag har adressen. Jag bara måste fan åka dit och göra brott därinne och bo där! Jag undrar faktiskt om skådisarna som gjorde Förhäxad saknar att göra serien eller, huset är ju jävla vackert.. dreglar varje gång det visar huset i serien, en sån jävla känd hus! Men gud, låt mig bo där! :( .. Ajja, nu är jag vid säsong sju. Redan, hemskt.. jag minns att jag såg första säsongen, det har verkligen hänt så mycket under dessa säsonger jag sett.. två säsonger kvar, gud.. Vill inte den ska ta slut, precis som Friends.. kommer må dåligt, okej. Undrar verkligen hur den kommer ta slut, hur fan!? Vill inte, vill inte, vill inte! Jävlar.. jag borde ta det lugnt och se serien då och då, vill inte att den ska ta slut snabbt som det gjorde nästan.. seriöst, jag babblar.. tråkar jag ut er!? Hahahaha, förlåt. Ciao ;)

Fotokatalogen är klar

Jag började med det igår och det var så mycket kvar, så jag avbröt och fortsatte idag. Nu är den klar, jag vill köpa mer sånt fotokataloger och sätta in massa minnen, min uppväxt och så. Jag får väl köpa likadant fotokatalogen så det blir inte olika fotokataloger. Det är ju bra om de är samma fotokatalogers utseendet. Nu ska jag fortsätta och göra klar med Förhäxad säsong 6, bara två avsnitt kvar då är jag via säsong 7. Spännande ;) ciao.

Precis varit i Knalleland

Hejsan! Jag har precis varit i Storknallen, Knalleland i Borås. Jag köpte godis såklart, fotokatalog och lim. Nu är vi (jag och mamma) på väg hem, där ska jag limma på bilder i fotokatalogen.. På Jaden, haha jag vet att jag är en sån freakjävel.. Haha!! Men ja, jag bloggar från mammas iPhone.. Ajja vi ses sen!

"Why So Serious?"

.. angelica, ditt jävla fel, z.

Fifan jag är så besatt

..hans tunga är sexig, ellerhur? HEHE x)

Är inte det här lite för överdrivet?

Men jag tycker fast lite att det är faktiskt ballt, samhället förändras.. framtiden är snart här :)!

Drömmen jag drömde inatt (bästa dröm)

Jag ville åka till en Awards som var jättenära till mitt hem. (Jag vet faktiskt inte vart jag befann mig i drömmen och ens vart jag bodde).. Jag ville som fan åka till denna Awards, och man precis fått veta att nästan alla kändisar kommer vara där. Till och med Jaden Smith, jag bara klagade sönder på mina föräldrar att jag ville dit. De föräldrarna sa nej hela tiden, tills sist bad världens bästa mormor dem att låta mig gå.. mormor tyckte att jag borde ha kul och uppfylla drömmen att se dessa många kändisar man har drömt att träffa. De ändrade sig och sade att jag fick gå, jag blev så jävla lycklig.. bokade biljetten till Awards som kostade mer än en miljon kronor. Flera veckor gick och den dagen, jag skyndade mig till stället och kom dit nästan först av alla.. Jag bokade den bästa platsen så man kan se flera värdar-värdinnor på scenen och vem som vann osv. Så kom någon kvinnan slow-motion ut från porten till salen.. det var Eva Longoria, hon kom fram till mig och hon satt samma bord som jag. Så jag bara gapade stort och frågade om hon var den riktige Eva, hon svarade ja på teckenspråk. Ja, hon kan teckenspråk. Jag blev så förvånad och, började prata med henne. Hon var så trevlig, snygg och bäst. Jag ville gifta mig med henne på sätt och vis.. så vi pratade över två timmar, om vad som helst. Jag lärde henne vissa teckenspråk, och sen ringde hon någon.. enhalv timme senare kom två kvinnor från porten, det var Teri Hatcher och Marcia Cross. Så jag sprang jättesnabbt till de och kramade hårt! Jag som ville träffa skådisarna från Desperate Housewives. Det var så fantastiskt.. då sade Eva att massor kändisar är där utanför och håller på röda mattan, jag blev så nervös och taggad inför att se dem. Jag frågade Eva om vem är den första värd eller värdinna? Hon svarade, det blir Jaden Smith och Justin Bieber. Jag blev förihelvete värre galen och taggad. Denna bordet jag bokade, fanns lappet på stolarna. En av dom stod "Jaden Smith".. jag insåg inte den stod där hela tiden, så jag blev värre taggad att få se Jaden sitta bredvid mig.. en timme senare var så jävla massor kändisar och folk i salen, jag bara var så spänd och kollade omkring mig.. Jag såg Lindsay Lohan, Will Smith, Zac Efron, Eddie Murphy, Drew Barrymore, Ben Stiller, Cameron Diaz, Rachel McAdams, Alyssa Milano och massor mera. Jag bara sprang runt och kramade, pussa många kändisar. Men jag bara väntade och väntade på hela tiden att få se Jaden, det verkade som det blir aldrig så. Tills sist, började Awards igång. Då kom ut Justin, och JAAAAAAADEN!!!!!!!!!!! Jag skrek som fan, som en galning.. jag höll på att explodera, seriöst.. Så han höll tal med Justin att Awards startar.. sen gick han ner från scenen till bordet.. så jag sprang mot honom och, innan jag skulle krama.. bara mindre än en meter kvar.........

Vaknade jag av en jääääääävla cp sms av mamma! -.-' Så jag försökte somna om och försökte tänka på det, men misslyckades. Jag vill verkligen veta hur det fortsätter.. han log verkligen när jag sprang mot honom.. Fyfan, jävla skit.

Betyg angående förrförra inlägg

Hey! God morgon, jag vaknade nyss ;).. Jag har sjukt ont i nacken, svårt att vrida huvudet åt sidan för det gör då ont! Jobbigt, men.. jadå, jag skulle ju säga hur det gick med bilden, skoluppgiften - rättare sagt. Jo, jag som redigerade bilden, Sandija fotograferade och Hanna modellen. Vi tre tillsammans fick MVG.. läraren tyckte bilden är sjukt bra, jävla bra jobbat av oss! Men vad skulle ni betygsätta oss denna bilden om ni fick bestämma vilka betyg? Men jadå, men - vad så stolt jag blev när han sade det, gratulera oss lite!? :D Haha nejdå men, jag är trött och har ont i nacken. Den sprider ut till axeln snart, jävlar.. Vi ses sen!

Angry Birds

En av de bästa spel någonsin som finns, enligt mig. Jag har hittat spelet i datorn, så man kan äntligen spela i datorn. Det brukade finnas enbart i mobiler som iPhone och olika Android-mobiler. Ja, min mobil X8 är Android så den finns i den, skönt att man kan spela den i tåget eller någonting. Jag har spelat den i över en timme, helt besatt. Jag började spela den när jag gick ut från skolan, och ja jag spelade den samtidigt när jag gick till tågstationen och gick in i tåget. Därefter insåg jag att jag var verkligen i tåget, fyfan haha! Och nu när jag är hemma letade jag efter spelet i datorn och hittade.. ladda ner spelet här, bara 88MB. Inte så farligt, haha. Lycka till ;) säg omedelbart om du är besatt eller tycker om spelet :)..

Åh nej, jag har tråkat ut er alla


En bild från, två eller tre veckor sedan. Vi hade en skolprojekt vi ska genomföra att göra egen projekt. Projekten var att fotografera något bild där personer som jobbar tillsammans ska de både två medverka på bilden. Det blev jag och Hanna, vi hade svårt val att välja vilken sort bild vi ska fotografera. Men tills sist kom vi på idén att fotografera i kyrkgården, där bilden ska ha inspiration på döden. Frun som tittar på gravsten där maken har dött och maken tittar på henne, som är själv anden. Förstå poängen, sötnosar. Men jadå, denna bilden ska vi visa upp på skolan imorgon. Jag själv har redigerat bilden, men jag tycker vissa grejer på bilden inte är perfekt och jag vill verkligen göra några nya bilder, men det kan vi inte.. men bilden duger iallafall :).. Nästa gång planerar jag bättre projekt. Men nu ska jag titta på Förhäxad, som vanligt - jag vet. God natt.

Charmed i vardagsrummet

Jag har städat i köket, lite i vardagsrummet och hallen.. Jag är så uttråkad, så.. Ja, jag ska gå ner nu till vardagsrummet och titta på Charmed. Nej, jag ska ta med datorn och se på serien i den för att lillebrorsan har den äckliga makten över tv just nu, som alltid är så.. Jag ska fixa något smoothies eller någonting sånt, jag är så sugen på något. See ya.

Happy valentine's day

Hello, hur var era alla hjärtans dag!? Nej, det är fortfarande idag.. ni firar säkert hos er med era pojk/flickvänner, eller firar det ni själva!? Jo, jag ska ha det för mig själv.. awh, jag fick några söta presenter av föräldrarna, ovanligt av de. Men ja, en av dom är Mjölkchoklad med Mango, nya smak ;) blir spännande att smaka, mango är min nuvarande favoritfrukt.. ja, jag ska fira alla hjärtans dag med bara Förhäxad, mangochoklad och proviva Mango! Det ska jag göra nu, ha det jävligt nice. Älskar er! Ni familjen, älskar er obeskrivligt mycket!

♥ Alla hjärtans dag ♥

Glad på Alla hjärtans dag! ♥ till er alla.. speciellt dig, kära Jaden Smith.
Ja, jaja överklaga att jag är för överbesatt/för kär.. bara håll käften! :)
..jag älskar er alla!!!!! pussar.. (jag räknar fanihelvete med jaden)

Bara fyra avsnitt kvar av säsong 5

Jag trodde aldrig att jag skulle klara se på alla säsonger, nej.. det är tidigt för mig att säga. Det är tre säsonger kvar, men jag är ju snart.. mycket snart klar med femte säsong. Jag trodde jag skulle skita, eller slutade titta på serien via säsong tredje eller fjärde, det gjorde jag ju med Supernatural och några andra.. Jag håller på att hämta sjätte säsong. Vad så gud mycket det har hänt under femte säsongen.. ser fram emot mer händelser under tre kommande säsonger för mig. Jag kommer absolut se om serien någon gång :).. bilden däruppe är från sjätte säsong. Nåja, jag ska se nu på en avsnitt.. sen måste jag sova, det är ju skolan imorgon. Jag vill faktiskt vara hemma och titta på serien, men när jag kommer hem ska jag fanimig se på serien. Jag kommer vara på sjätte säsongen imorgon. Yeah! Ajja, god natt! Förresten, nu har man mer än 1,100 followers i twitter :D

Idag är det precis halvår sedan jag såg..

.. The Karate Kid för första gången. Och började älska den, bli förälskad i filmen å allting. Även blev Jaden min största idol, halvår sedan! Tiden går verkligen fort. Gratulerar..! Grattis mostern som fyller år idag också, förresten

Who (damn) cares

Ja, jag är ärlig!? Jag skryter inte precis som ni gör.. att ni brukade få mer än 100 besökare.. ja, who cares? Ja, min blogg är nog inte lika populära som era, nä det är vad ni tror. Hah?! :).. & jag har fått mer än 1,000 följare i Twitter nu.. åh, jag skryter inte. Jag vill inte vara som er, don't forget.. jag tycker att det bara är roligt att få fler och fler följare, nä ni försöker bara ljuga.. att ni brukade också tycka det är roligt att få fler och fler besökare.. jag ser helt enkelt i era attityd att ni verkligen skryter. Jag har ingenting något emot detta men, poänglöst att skryta.. ursäkta mig. Välkommen, kära nya läsare, förresten :)..

I was born from two star So the moon's where I land


Jag lider, fyfan, faktiskt av det

Jag mår lätt illa, jag kan inte äta lika mycket som jag brukade, jag blir illamående när jag tänker på någonting jag är sugen på, jag får ofta lätt huvudvärk, faktiskt varje dag nu för tiden, jag har dåliga sömn, nu i över en vecka.. jag orkar inte mer. Vill någon byta med mig, jag menar allvar!!? Jag saknar verkligen känslan när man har problemfritt när det gäller hälsosamt.. när man mår bra, kan äta vad som helst, när som helst - jag mår bara inte bra.. Jag kanske verkar må bra, men jag döljer det.. inse för fan!.. Irritationen tar över mig nu, jag borde gå.. God natt!

Björnbröder 2



I uppföljaren till succén ”Björnbröder” tas vi med på nya äventyr i den storslagna vildmarken. Vi får följa björnen Kenai och hans människovän Nita på ett äventyr som får dem att upptäcka vad som för dem samman som människa och björn. En spännande film fylld av vänskap och värme.
Åh.. den filmen är verkligen rolig, den var åtminstone min favoritfilm när jag var yngre. Den filmen har verkligen inspiration på vänskap, kärlek och.. självklart brukar barnfilmer vara sånt. Rekommenderar den, för er som älskar Disneys filmer. Gå och se den om du är en fan av Disney, haha!
4 av 5 är faktiskt bra, tro inte att den är dålig..

Inception



Dom Cobb är en skicklig tjuv, den absolut bästa i den farliga konsten i att extrahera: att stjäla värdefulla hemligheter från djupt inne i det undermedvetna under drömstadiet när hjärnan är som mest känslig. Cobbs ovanliga förmåga har gjort honom till en åtråvärd spelare i denna förrädiska nya värld av industrispionage, men det har också gjort honom till en internationell flykting och kostat honom allt han någonsin älskat. Nu erbjuds Cobb en chans till försoning. Ett sista jobb skulle kunna ge honom tillbaka hans liv men bara om han kan uppnå det omöjliga – inception. Istället för den perfekta stöten, så måste Cobb och hans grupp av specialister lyckas med det omvända; deras uppgift är inte att stjälaen idéutan iställetatt plantera en. Om de lyckas så skulle det kunna vara det perfekta brottet. Men hur mycket planering och expertis de än har så kan inget förebereda gruppen på den farliga fienden som verkar förutse alla deras drag. En fiende bara Cobb kunde ha förutsett.

Men gud.. filmen är bara väldigt så bra! Jag förstår inte hur jag kunde skita i filmen sedan från augusti när jag såg den i bion, enbart början fick texterna redan bli konstiga. Så vi fick alltså våra biljetterna tillbaka, men så fick jag mig att se på filmen idag. Jag är bara så ordlös, fem minuter blir en timme, liksom..vad fan i helvete, filmen får fan högt betyg av mig. Regissören är samma från the Dark Knight, inte konstigt. Rekommenderar den jävligt starkt för er som älskar långfilmer eller, mystiska lösningar.. nej man bör inte bry sig vad som är era filmsort, bara gå och se den!

5 av 5, utan tvekan..

Charmed säsong 5 nu, baby!

Serien har redan blivit närmare till slut, men fyra säsonger är faktiskt mycket kvar.. Nåja, nu är jag vid säsong 5.. ska bara hämta undertexter till alla avsnitt nu, och senare ligga på sängen och njuta av den underbara serien. God natt!

RAW ger bilderna bli tydligare och finare

Ni kanske brukar ha RAW som bildkvalitet, den är otroligt bra. Men annars, byt till RAW. Jag använder den nu för det mesta, bilderna blir tydligare och finare. Sätt gärna en klick skärpa i photoshop eller var som helst, blir den ännu finare. Jag vill bara fota mer, peace.

Nicollette Sheridan, Eva Longoria & Marcia Cross


Made by me.

Jag kan vara besatt i vilken som helst gif

..med tanken om Justin Bieber har sin film-premiär inatt..

Ingenting att fotografera på

Jag hade ingenting att fotografera på, men det blev såhär. Jag hade matte-läxan att göra.. och det, bilden på mig och Angelica, haha vad söta vi var ;) och det fjärde o femte, hela Jaden Smiths filmer.. hans roll i den kommande filmen Never Say Never från Justin Bieber ska komma, Jaden medverkar i den så jag ska absolut köpa den! Och foton på Jaden i min dörr.. yeah, nu ska jag titta på The Karate Kid. Good night!

Såhär blir min kväll, peace

Jag har huvudvärk. Jag har ont i magen. Jag mår illa. Nog med skitsnack. Jag tänkte köra en tävling i min blogg. Min blogg är tråkig för er alla, jag vet. Jag behöver förslag till tävlingen, jag kan inte bara komma på vad för tävling jag ska köra igång. Tips?!! Jag är så uttråkad, jag försöker jobba med läxorna. Snart ska jag äta hamburgare med pommes frites. Jag ska nog sova tidigt ikväll.. jag ska bara fotografera lite, senare ska jag lägga mig i sängen och titta på The Karate Kid. När den är slut sover jag. Juste, jag har överlämnat min nya mobil till bonuspappa, han ska lämna den till 3-affären för den har lite problem. Något med touchskärmen. Nu har jag den gamla K770i igen, det är ovant att skriva sms och så. Ajja, jag blir van sen. Jag kanske ska uppdatera ett inlägg med bilderna senare, vi får se. Peaceout.

Min kärlek till The Karate Kid är oändligt

..och till dig är också oändligt, J!

Filmen är bara så jäävla skitbäst

..jag vill gifta mig med filmen, jag är seriös?!! Jag ska absolut titta på den ikväll igen, jag sov jääävla bra inatt. Tack vare filmen! Ja, jag vill också sova en bra natt till så.. nej, jag ska glo på filmen varje dag! Fyfan, filmen är för helvete bäst, fatta!?? Ajja, nu ska jag jobba. Have a nice day!

Jag erbjuder en gratis design.. snällt nog..

Nu har många, tillräckligt många som frågade om jag kunde hjälpa er med bloggdesign. Jag sade flera gånger att jag inte gör bloggdesigner längre, jo ibland till mig själv.. till mina vänner. Ens är ni mina vänner, brukade ni prata med mig, jag brukade erbjuda mig varje gång att göra bloggdesign gratis och det tog jävligt lång tid att göra och det enda ni säger är "tack..".. flera timmar och en tack, jaha.. Och senare slutade ni prata med mig, är det avslöjande att ni "utnyttjar" mig.. sån tar jag aldrig emot mer! Så gjorde jag en enkel bloggdesign där ni kan fortsätta redigera eller använda sådär! Behöver ni frågor angående denna bloggdesign svarar jag gärna.. delvis att lägga ut förklaring på bloggen så alla kunde se, låter det inte bra eller..? Varsågod.. Och en krav, det gäller med min länk till min blogg, den ska stanna kvar.. om jag ser en enda som tar bort polisanmäler jag.. Jag har rätt att ha länken kvar på designen för jag gjorde den.. Accepterar ni kraven!? Dåså varsågod.. Förresten, jag kan gärna hjälpa med headern, den tar kanske några minuter för mig, bara gärna för headern!


Det blir Karate Kid ikväll

Åh, vad så mycket har man saknat filmen. Ajja, man har varit på skolan idag. På bussen från Göteborg mådde jag illa, var jag så paranoid att lillebrorsan har smittat mig från vinterkräkssjuk eller någonting. Men jag mådde omedelbart bra när jag anlände på skolan. Konstigt.. vilken vild dag var det, nja.. för det mesta var Sandija vild i lektioner, hon kastade sax på mig.. fy vad farligt, hm.. haha! Nejdå, men när jag åkte hem var jag sliten & det regnade ute. Så jag väntade på busshållplatsen där mamma skulle hämta mig, men jag fick vänta i 10 jävla minuter.. jag blev faktiskt blöt.. Men det var längesen att se ute regna, mysigt! Hahaha.. ajja, jag ska se på The Karate Kid efter jag bakat någonting, är bara så sugen på chokladbullar, typ såna. Ja, jag har inte slutat älska filmen.. någon som hette Anna frågade om jag hade slutat älska filmen, det kan du fan i helvete glömma.. du är bara så skitdum att fråga sån frågor, jag kommer heller aldrig sluta älska filmen. Fatta!?? :) Good night.

Jag vill inte riskera att förlora mer än 10,000 bilder i datorn

Jag upptäckte att jag har mer än 10,000 bilder här i min dator.. Ungefär 8,600 bilder finns det i Bilder-mappen, där finns jävla många mappar. Och en i hårddisken är ungefär 2,500 bilder till. Jag är jävla rädd att förlora dem! Så jag borde verkligen gå ner och ber mammas cd-skivor där jag ska bränna, om jag förlorar alla bilderna på en gång.. finns jag inte längre :) Dessa bilderna är så dödsviktiga för mig.. jag är allvarlig! Jag låter inte ens folk snokar in mina bilder, om en av dom tar någon.. eller alla bilderna, då är personen DÖD! Och jag också :).. Nu ska jag inte babbla om onödiga babblande som det här.. haha! Ajja, jag ska gå ner nu till mamma. Brb!

Lady Gaga


Yoo yeah. Yoo yeah. I'm really bored.


"Shut up, your bitch!"

Åh vad så jävla sexig mannen det där är!.. Men ja, vad fan.. jag bad bonuspappan nyss att installera in Counter Strike på min dator, ska vi slå vad.. vem som vinner under kriget, din lilla bitch!? Hahaha, vem är det som spelar spelet? Comment if you're playing the game.. om inte, installera eller vad fan.. någonting! Skaffa bara fram spelet..

Obsessed of this face expression

Bara för rätt. Jaja, varsågod och tyck att jag är jättekonstig.. It's me, ju.. ;)

Taaaaaaaaack och loooooov!!!!!

Taaack och loooov, för fan!!!!! Min några dagars nya mobil funkar äntligen nu igen! Den mår utmärkt, det är bara vissa videor som inte kopplar sig till mobilens version. Ja, nu mår jag verkligen bra igen! Nu kan jag sova gott inatt :) haha, tyvärr kan jag vara lite cp. Men mobil är det enda jag MÅSTE ha överallt med mig, utan den överlever jag inte.. så därför är det mycket lätt att kontakta mig genom mobilen ;) ojsan, klockan är mycket.. god natt!

Jag tänker fan stämma Sony Ericsson

Fyfan, jag mår jävla kass. Min f.d kära mobil.. något är fel med den! Minneskortet till mobilen vägrar starta.. Jag överförde bilderna som är över 100, och många videor. Som tog nästan halvtimme, då startade jag mobilen glatt och.. den vägrar starta å visa bilderna, den bad mig att formatera kortet.. jag vägrar ju göra det, halvtimme slöserat.. Vad fan! Jag hoppas inte att mobilen går sönder, annars är Sony Ericsson väldigt dålig! Nu ska vi bara hoppas att den funkar, för fan! Önska mig lycka till, även att jag bråkar med dem! Stå på min sida ;o fyfan, mår jävla dåligt av att mobilen icke vill starta.

Sista inlägg för idag

Har jag uppdaterat för mycket idag, eller??! Njae, men jag vill faktiskt visa en bild på Phoebe Halliwell från 4x12.. Visst är hon jävla söt i denna bild?!! Ska man få be er en sak!? Se på serien Förhäxad, do it..! Den är för bäst, enligt mig.. hoppas att ni tycker detsamma om ni börjar titta på serien, snälla.. lyssna på mig för en gångs skull? Åtta säsonger är faktiskt inte för mycket, please.. Behöver ni länkar till nedladdning, kontakta mig ;) God natt, vi ses imorgon!

Sisters Halliwell on Season 4, yes okay I'm obsessed


Please, i'm booooored

Jag är så uttråkad, riktigt uttråkad.. Jag har ingenting något att göra, jag tog fram kameran och försökte fota någonting. Men problemet är att det är snart natten, så allting är mörkt. Ja, lampor finns. Men vad ska jag fota!!? Åh juste, ni kan ju lägga era tipsar? Do it!! Så jag tog istället fram min kära mobil och fota framsidan, ja bakgrunden är tyvärr på Jaden när han var yngre. Yeah, nu ska jag försöka komma på något man kan fota. Peace. Obs.. tillägger nu en sak, jag har gjort nya logon på bilder.. ni ser därnere till höger på bilden. Där är min nya logo :)

And now I'm obsessed of this.. little weird?

Är det inte ni också lite, lagom eller mycket besatt av bilden!? Nja, det hade jag ju förstått att jag är ju.. ?

Nu är den nya design här på bloggen!

Låt oss fira för den snyggaste design någonsin jag gjort under dessa halvt år.. Jag började redigera idag och den blev klar idag, jag har fått motivationen tillbaka att göra bloggdesigner.. Det är ju bra, eller är inte det??! Yeah.. peace!

Det här videon är läskig.. tänk om det händer på riktigt?


Okej, jag erkänner..

Jag är helt missnöjd med nuvarande design! Nej, jag menar inte så.. jag tycker att den är snygg, ja. Men layouten tillhör inte min blogg.. så jag håller på med nu nästa design. Som är version 7.. Tycker ni att jag har bytt design för ofta?
7 olika bloggdesigner på halvår..? Lägg gärna din åsikt..

Tangled (Trassel)

Filmrecension: Tangled.
Handling: Kungarikets mest eftersökta (och charmiga) tjuv, Flynn Rider, träffar av en slump den blonda tonåringen Rapunzel som har livslångt utegångsförbud och är fast i ett högt torn. Mötet är början på ett hårresande äventyr som innehåller en snabb polishäst, en överbeskyddande kameleont och ett läskigt gäng banditer. Flynn harklarat sig genom livet genom att vara snygg, prata fort och ha tur  - men när han väljer ett mystiskt torn som sitt gömställe ser det ut som om turenvänder. Han blir nockad, fastbunden och tagen som gisslan av den vackra och modiga Rapunzel, vars gyllene hår på 23 meter inte är det som är mest märkligt med henne. Inlåst och ensam ser Rapunzel denna tjuv som vägen ut ur tornet. En komisk kidnappning och lite utpressning senare ger sig det udda paret ut på riktigttrasslig resa. Förvänta er äventyr, hjärta, humor och hår.. massor av hår.. när denna datanimerade komedi når biograferarna!
Min åsikt: Men gud! Filmen är så jävla underbar, Rapunzel och Flynn är så jävla söta! Särskilt Rapunzel, hon som hade långa, jävla långa hår.. hur orkar hon med sån långa hår!? Haha, men det är ju nice.. jag älskar filmen! Där hästen som tog sig en beteende som en hund, hahaha! Jävla söt häst!! Rekommenderar den jävla starkt, ni bör fan se på den film!! Den filmen kan man se om igen och igen! :D
Betyg: 5 av 5!
Trailerhttp://www.youtube.com/watch?v=pyOyBVXDJ9Q

Awwww, vad mer kan jag säga..? ♥!

Jag älskar det här.. det här killen, för helvete!!!!! ♥

Världarnas krig


Filmrecension: Världarnas krig.
Handling: Filmen är baserad på H G Wells banbrytande klassiker med samma namn om hur utomjordingar intar vår planet. Vi får följa mänsklighetens strid för framtiden genom en familjs kamp för att överleva.
Min åsikt: Jag är så ordlös, filmen är väldigt spännande. Filmen är lite ballt, den borde förtjäna några Oscars.. eller har den tjänat några, eller!?? Dakota var så väldigt söt i den filmen.. Ja, inte konstigt att hon är A-klass stjärna.. Rekommenderar den starkt! Gå och se på den!
Betyg: 5 av 5.
Trailerhttp://www.youtube.com/watch?v=-c0Myr_sYsE

Tomorrow When the War Began

Filmrecension: Everybody's fine
Längd: 95 min
Genre: Drama
Handling: "När Franks barn lämnar återbud till en planerad släktträff inser han att hans avlidna fru var den som höll ihop familjen under alla år och Frank beger sig ut på en resa genom USA för att försöka återknyta banden med sina barn. Frank tror att han ska få ta del av deras lyckliga och framgångsrika liv men får istället uppleva en allt annat än perfekt verklighet"
"A widower who realized his only connection to his family was through his wife sets off on an impromptu road trip through USA to reunite with each of his grown children. He thinks he will get to share his kids happy and successful life but instead he gets to see the less than perfect reality."
Min åsikt: En underbar film! Otroligt rörande och Robert De Niro är fantastisk i rollen som änkligen Frank. En av de bästa filmer jag sett på länge. Se den!
A wonderful movie! So touching and Robert De Niro is fantastic as the widower Frank. One of the best movies I have seen in a long time. You have to see it!
Filmrecension: Tomorrow When the War Began.
Handling: En grupp ungdomar återvänder hem efter några dagars camping och finner att deras land invaderats. De återvänder nu till bushen för att bli gerillakrigare.
Min åsikt: Min sort, allvarligt.. jag är bara så intresserad av såna filmer. En sån väldig spännande film alla bör se, australisk film.. Men väldigt spännande, det verkar som att det ska komma en andra film i slutet.. hoppas att det kommer! Rekommenderar den starkt, men ladda ner filmen nu omedelbart eller hyra, någonting..!
Betyg: 5 av 5.
Trailerhttp://www.youtube.com/watch?v=f_KhErNyiq8

Jag ville bara säga, jag saknar verkligen Prue Halliwell


I'm Batman. Yeah, you're Batman.


Jag älskar Charmed, den har hamnat hos andra platsen i favorit-listan (tv-serier favoriter) big love!

Sötaste Piper Halliwell.. jag faktiskt ♥ systrarna Halliwell.

Finns det någon mer sötare än det här!? Faktiskt inte..


Ask me if u dont understand this


Lol, jag har inte berättat om min dag..


Jag skrev i förra inlägg om jag fick mobilen idag, ja det finns bevis här. Haha, självklart är bilden min eftersom där bilden Jaden som bakgrundsbild. Bevis, färdigt ;) yea.. jag har gjort massor idag, när jag kom till skolan imorse hade jag engelska. Gjorde väl bra, klart med denna kapitel. Så nästa lektion var hemkunskap, jag och Sandija gjorde tillsammans kycklinggryta som var jättegott. Senare gick jag, Sandija och Hanna ut och fotograferade.. bilderna kommer! Senare efter det dampade jag väldigt, bara för jag kom på Jaden följer mig i twitter kunde jag inte hålla mig lugn.. bara började dampa i klassrummet, alla förstod inte.. vi som hade håltimmes lektion typ. Sen twittrade jag om allt, jag vet inte vad jag skrev egentligen, jag ska kolla senare men.. då dampade jag hårt med Louise, hon bara skrek "Det är Evas förfan!" jämt, jag säger inte vad jag gjorde. Hahahaha, det kanske är lite privat ;) HAHAHA. I love her, Louise! .. Men när skolan var slut, jag åkte inte hem samma tid som jag brukade. Jag tog nästa tåg, jag åt Thaifood med Sandija å Hanna, det var nice.. sen skyndade jag och Sandija till tågstation för att hinna med min tåg. Sen, nu är jag hemma :) nice day was it.. förlåt för en lång inlägg, tycker bara att jag skriver lite konstig svenska, ajja its so life. Peaceout.

Rädd att förlora dig & allting :(

Du har gjort det perfekt, men.. låt det inte bli katastrof, eller någonting. För jag vill ha dig kvar. För alltid. Jag fann dig och vill ha dig för evigt, låt det vara så! ♥ & låt inte drömmen ligga på papperskorgen, jag ska försöka lyckas - yea, jag kom hem nyss och där låg min nya mobil! Yeah, öppnade direkt och körde igång mobilen. Ja, jag är nöjd med den! :D Nu ska jag njuta av mobilen samtidigt Charmed ;) god natt!

Fotokataloger

Det är vad jag pratade om i förra inlägg. Jag hittade mammas oanvändbara fotokataloger, så jag tog dem och satte in mina bilder från mitt barndom.. i den gröna fotokatalog innehåller mitt barndom.. faktiskt allting från 1995 till 200?.. nuet kan man säga.. och den blåa fotokatalog innehåller bilderna från min konfirmation. Jag bara måste köpa mera fotokataloger och framkalla nuets bilder. Bara måste :).. jag ska även köpa en fotokatalog där innehåller Jadens bilder! Ha det nice, ska nog fota någonting.. om det blir bra bilder laddar jag upp på bloggen, yea peace.

Skulle gå ut och fotografera.. men..

Här har också börjat snöa. Igen. Så jag tappade lusten att gå ut direkt när man såg därute snöa.. då orkar man inte gå ut och fotografera. Och när man fryser, då är det inte roligt att fotografera. Instämmer ni det!!!?! Jag har också huvudvärk idag. Det har regnat lite i morse också så har det kanske påverkat det, ja jag får väl kolla igenom de gamla bilder, detaljer om det berättar jag i nästa inlägg som kommer snart. Ha det nice :)