Fotografering på naturen


Photoshop, Jessica Alba

Före och efter.
Jag var så uttråkad, jag laddade precis ner Adobe Photoshop CS5.. Så jag redigerade den första bild på Jessica Alba. Skillnaden var.. lila ögonskuggan, mellanblont hår och ljust röda läppstift. Så vad tycker ni? :) Ciao.

Renovering på design

Hello. Vad så längesedan att skriva här på bloggen. Jag har helt glömt bort bloggen, som sagt att jag ska kanske få kameran. Annars är bloggen helt nedlagd, jag har ingen aning vad jag ska skriva. Om jag får kameran är bloggen på toppen igen. Men annars... Bloggen har haft samma bloggdesign i två månader nu. Så jag håller på nu att göra nya bloggdesign, jag vill verkligen behålla kvar min nuvarande design. Men vi får se senare. Ha det trevliga på era höstlov.

Längtar till Scream 4


Bloggpaus tills november

jag finns alltid hos rociho.tumblr.com :) uppdaterar där varje dag.
är tillbaka vid här mitten av november.. det beror allt på om jag får kameran.

Mycket att göra ... bloggdesigner


Mirrors 2

Mirrors 2.
Inuti speglarna... lever de döda vidare... i väntan på hämnd. En ung kvinna mördas brutalt framför en spegel som är en portal till de levande dödas värld. Hennes ande förvandlas till en vildsint mördare, och en efter en jagar hon de män och kvinnor som bär skulden till hennes fasanfulla död. Hon utkräver en blodig hämnd genom att lemlästa de skyldiga och slita ut deras innanmäte. De kan inte fly... De kan inte gömma sig... De kan inte titta i spegeln!
Min kommentar.
Jag stängde filmen redan efter 20 minuter, för löjligt överdrivet.. Filmen är bara för dålig, har redan dålig början. Jag orkade inte slösa bort min tid på en skitdålig film. Jag föredrar Mirrors.. inte 2an filmen.. Jag har inte sett hela filmen så jag kan inte ge filmen något betyg.
Trailern hittar ni här.

The Rig


The Rig.
I mitten av en tropisk storm måste besättningen på en oljerigg överleva mot en okänd varelse.
Min kommentar.
Rekommenderar inte den! 1 av 5, såklart.
Trailern hittar ni här.

Harry Potter 2


Harry Potter och hemligheternas kammare.
Bilar flyger, träd slår tillbaka och en mystisk husalf kommer för att varna Harry Potter. Så startar det andra året av hans förtrollande resa till en värld fylld av trolldom. Under det här året på Hogwarts, talar spindlar, brev skriker och Harrys förmåga att tala med ormar får hans vänner att bli misstänksamma mot honom. Från duellklubbar till skurkaktiga Dunkare är det här ett år fyllt av äventyr och fara när det med blod står skrivet på väggen att hemligheternas kammare har öppnats. Det krävs både magiska trollformler och stort mod av Harry, Ron och Hermione för att kunna rädda Hogwarts.
Min kommentar.
Den var också min favoritfilm förut när jag var mindre. Lika underbar som den var, spännande. Den får 5 av 5 i betyget.
Trailern hittar ni här.

Harry Potter 1


Harry Potter och De vises sten.
Den föräldralöse Harry Potter har vant sig vid att leva tillsammans med sin tyranniske morbror Vernon, sin känslokalla moster Petunia och sin girige, bortskämde kusin Dudley. Han har till och med vant sig vid att bo och sova i det trånga skrymslet under trappan. På grund av tragiska omständigheter tvingades Harrys otäcka släktingar på Privet Drive nummer 4 ta hand om honom när han var en liten baby. Snart skall Harry fylla elva år. Som vanligt kommer hans födelsedag firas utan några presenter. Medan Dudley alltid får hur mycket som helst och ändå skriker ut sitt missnöje. Men så en vacker dag dimper det ner ett tjockt kuvert i brevlådan adresserat till "Mr H. Potter, skrymslet under trappan". Brevets avsändare är Albus Dumbledore rektor vid Hogwarts skola för häxkonster och trolldom.
Min kommentar.
Haha! Den har varit min favoritfilm när jag var små.. jag har sett säkert den tusen gånger, så det var så längesedan att se den så jag satte igång filmen för flera timmar sedan, innan jag såg The Loved Ones, Piranha och Altitude. Filmen är lika underbar som den var, jag älskar den! Jag ska nog börja läsa Harry Potter serien, alltså böckerna. Filmen får absolut 5 av 5 i betyget.
Trailern hittar ni här.

Altitude

Altitude.
Efter ett mystisk fel som får ett litet flygplan att klättra utom kontroll befinner sig en nybliven amatörpilot och hennes fyra tonåriga vänner instängd i en livsfarlig uppgörelse med en övernaturlig kraft.
Min kommentar.
Väldigt bra, men ganska segt i början. Men i slutet, var den verkligen spännande. Jag rekommenderar den! Den är verkligen bra så den får 4 av 5 i betyget.
Trailern hittar ni här.

Piranha


Piranha.
Ett jordskalv under ytan på Victoriasjön i Afrika släpper lös mängder av förhistoriska pirayor, vilket får den lokala sheriffen (Shue) att riskera allt för att rädda sina ortsbor.
Ett jordskalv under ytan på Victoriasjön i Afrika släpper lös mängder av förhistoriska pirayor, vilket får den lokala sheriffen (Shue) att riskera allt för att rädda sina ortsbor.
Min kommentar.
Jag rekommenderar den filmen! Kanske lite för grovt, inget för er som är känsliga. Handlingen är bra, men för mycket blod som jag inte tål haha! Filmen är bra :) den får 4,5 av 5 i betyget.
Trailern hittar ni här.

The Loved Ones

The Loved Ones.
En sjuttonåring vid namn Brent som fortfarande sörjer sin döde far, tackar nej till att gå på skoldansen med Lola, den tystaste flickan i skolan. Hon och hennes pappa kidnappar honom och Brent måste slåss för sitt liv för att överleva det makabra ”firandet” de tänker ge honom.
Min kommentar.
Vad fan, rekommenderar INTE denna film. Bara är för sinnesjukt, flickan njuter när folk får känna på smärta. Flickan har fan inget något jävla hjärna, hon förtjänade att dö! Filmen får betyget 1 av 5.
Trailern hittar ni här.

Tidsfördriv

Hur gammal är du? 15.
Vilken färg är dina ögon? Blåa.
Vad heter din barndomsvän? Angelica.
Vad blir du lycklig av? Lycklig? Att prata allt om USA & titta på Karate Kid.
Vad är du rädd för? Att jag aldrig kommer sätta mina fötter i USA.
Vem älskar du mest? Flera..
Vem är du rädd att förlora? Flera..
Vad är du beroende av? The Karate Kid, utan tvekan.
Vad är din favoritfärg? Svart & grått.
Vad är din matfavorit? Tacos.
Vad är din klädstil? Min egen stil.
Hellre blondiner eller brunetter? Brunetter..
Vilken land vill du flytta till? USA.
Vad heter landet du åker mest till? Jag vet inte!
Vad gillar du att göra? Sitta och njuta att titta på The Karate Kid.
Vad är saken du vill ha mest nu? Flygbiljett till L.A.
Om du fick göra vad du vill, vad? Få biljetten gratis, flyga iväg till USA.
Saker du inte gillar? Falska personer som ljuger eller sviker, det finns flera till.

… www.rociho.tumblr.com

Jag finns typ inte här längre.. tja, jag kommer tillbaka om ett tag. Om några veckor, alltså.. bonuspappan ska åka till Sri Lanka om några veckor, yes han ska köpa systemkamera om det finns där. Då kommer bloggen på toppen igen, så jag finns vid en annan blogg.. tja, inte blogg utan.. bildblogg på sätt och vis. Där sätter jag bara mina bilder, gif och videos. Vissa texter och sådant saker. See you soon.

Jag...

Jag är beroende av The Karate Kid.
Jag gillar att titta på filmer, tv-serier eller umgås med vänner.
Jag äter ofta chips med dip eller godis.
Jag säger ja till att flytta till USA, utan tvekan.
Jag ger mig sällan in i ... jag vet inte.
Jag är duktig på att lära mig saker snabbt när det är någonting jag är intresserad av.
Jag stör mig på falska personer, folk som ljuger osv.
Jag läser ingenting just nu.
Jag skrattar nästan hela tiden.
Jag är en typisk filmälskare.
Jag har aldrig varit utanför Europa.
Jag är lycklig när jag tittar på The Karate Kid.
Jag trivs inte utan The Karate Kid.
Jag är dålig på att göra bloggdesigner.
Jag är rädd för ormar, förhelvete.
Jag älskar att se på The Karate Kid.
Jag tror på övernaturliga.

The Karate Kid är viktigaste i mitt liv


Åh min gud låt tiden gå fortare

Jag är typ.. GAAAAAAAAAALEN!!!!! Jag vill bara förhelvete göra detta NU och, förhelvete förhelvete!!
.. jag bara är SÅ JÄVLA avundsjuk & jag vill BARA förhelvete göra detta NU. varför går tiden jävla för helvete långsamt. såhär avundsjuk-känslan har jag aldrig upplevt. Jag har fått nog att vänta. Det är för alldeles långsamt och jättelångt kvar tills det händer. När det händer kommer jag vara den lyckligaste människan i hela jorden. Jag har väntat och väntat, jag längtar.. Jag ber dig, gud. Låt tiden gå fortare! Snälla.. snälla! Jag orkar inte att vänta lite länge till. Det är för mycket, att vänta lite till :(

Min stora kärlek till The Karate Kid

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

World Trade Center

World Trade Center.
Regissören Oliver Stone berättar här den sanna historien om de hjältemodiga insatserna och räddningen av två polismän som satt fast under ruinerna av World Trade Center, den 11 september 2001.
Min kommentar.
Ojojoj! Jag har sett filmen förut men, förstod inte ordentligt hela poängen. Men denna gången såg jag att mamma har spelat in den så jag kollade, vad fan så jävla bra film. Sorgligt, läskigt att uppleva sådana upplevelse. Två män som överlevde, de kommer aldrig glömma denna upplevelse är väl säkert. Will fick operera 7 gånger, John fick operera 27 gånger & låg även i koma, i två veckor. Det är bara så en hemsk bra film, jag rekommenderar den starkt. Filmen får fem av fem i betyget.
Trailern hittar ni här.

The Karate Kid är bara för.. bäääääst ♥!!!


Have nothing to do

Jag sitter här och har faktiskt ingenting något att göra. Jag är sugen att fotografera, men jag har ingen kamera. Visste ni, min bonuspappa ska sticka till Sri Lanka nu på början av november, han ska jobba där i några dagar. Han ska söka systemkamera åt mig och min mamma. Alltså han ska köpa det till oss ;)! Har sagt till honom att köpa en Canon EOS 7D, om det inte finns tar jag 550D, 60D, 500D eller 5D.. Jag ska inte egentligen hoppas för mycket, tänk om det inte finns där eller något så. Ja, jag ska nog fixa en bloggdesign till mig. Jag har tröttnat på min nuvarande design. Ni alla som beställt bloggdesign från mig, ni ska få era. Ursäkt för jag inte har gjort på flera dagar, hade ingenting lust att fixa då. Men ja, nu ska jag fixa ett till mig ;)! Have a nice day.

The Sims 3 Kvällsnöjen - hemskickad!


Snabbinlägg

Hejhej! Jag vet inte varför jag har lust att skriva, men tja.. Just nu är jag väldigt trött och ska sticka till Göteborg, där åker jag upp till Vänersborg. Skolan, jag måste plugga i tåget. Har två stycken prov idag, eller egentligen är det förhörs prov. Engelska och svenska. Jag måste bara absolut plugga i tåget, jag är proffs på att komma ihåg allt i sista minuten ;) Det blir engelska direkt i första lektion, därefter hemkunskaps lektion, drama, svenska och språkval. Jag slutar halv fyra och jag är hemma runt 6, halv 7. Tyvärr kommer jag direkt titta på Supernatural säsong 3, den har blivit mer spännande än de förra säsonger. Nu ska jag äta lite, sen sticker jag. Vi hörs.

Sista avsnitt i säsong 2 var skitspännande


Alltid bäst och fortfarande lika bäst


Sitter här och gör som jag inte brukar


Har inte ätit det på jättelänge


Ge mig snön, sälen å allt annat


Första oktober tvåtusentio