Systrarna Lohan


Äntligen har man gjort en nya design

Ja, ni läste rätt. Jag gjorde redan en nya bloggdesign till mig själv. Jag får bloggtorka när jag har den förra, jag vet inte varför. Ja jag älskar ändå Karate Kid, självklart haha. Den nya designen har samma tema som förra. Vi får se vidare om jag byter någon gång nästa gång. Troligen, jag gillar verkligen den jag har nu. Vi får bara se. Ciao.

En av dom bästa reklam jag vet ;)


Vampyrer?!?


The Karate Kid

The Karate Kid.
Dre Parker kunde varit den mest populära killen i Detroit men tvingas flytta med sin mamma till Kina. Dre blir snabbt förälskad i Meying men de kulturella skillnaderna verkar göra deras vänskap omöjlig. Dessutom hamnar han i bråk med klassens tuffing. Utan vänner i ett främmande land, vänder sig Dre till Mr Han som i hemlighet är en kung fu-mästare. Mr Han lär Dre att kung fu inte alls handlar om sparkar och slag, utan om mognad och inre lugn.
Min kommentar.
Jag blev helt förvånad på denna filmen. Det är bara en så bra film, Jaden Smith är en verkligen superbra skådespelare. Han är min favorit skådespelare som ligger 1a. Jag dömde verkligen honom innan filmen började att jag avskydde honom. Men egentligen, han är bäst helt enkelt. På där sättet i filmen, jag hoppas han gör fler filmer & det kommer han att göra. Och filmen har en bra handling. Så jag ger filmen betyget fem av fem.
Trailern hittar ni här.

Jackass 3

Jag som alltid har tyckt om jackass. Blev väldigt glad att det kom 3an filmen. I 3D, vad så jag längtar. Det låter också en rolig film, ja vad så mycket jag längtar att se filmen ;) Ser verkligen fram emot filmen. Sahnou. Så hur tycker ni om trailern? Ciao.

Vad säger man, jag är tillbaka

Nämen, jag är tillbaka. Jag kommer heller inte att uppdatera mycket som jag brukade göra. Jag skriver när det behövs. När man har tråkigt, har lust att skriva något, uppenbarligen likande sak. Nu ska jag gå och sova. Ciao.