Dreglar åt attityden i den tredje bilden

Gifen presenterar Alex Watson.. Varför kan jag inte bara få hans attityd (leende faktiskt, attityden kan man säga) i den tredje bilden, rättare sagt gif.. Ja, jag är besatt i denna gif. Särskilt där längst till höger.. ja, den är den tredje! För er som inte, fattar!!? Nu är det sovdags, god natt.

Svar på kommentarerna

Svar till Sofia: Jag vet, det här är det värsta jag är med varit om.
Svar till Hanna: Ja precis.. jag tror mest på att jag kommer ta systrarnas student.

Hittade en bild på mig, bara haha awww



Och det här för fan :D


Ni bara måste se detta här :D

Hahahaha, i slutet. Grattis Eva, du som lyckades ;) Bara, ditt egen problem Tony.

Tråkig Söndag

Tråkig söndag, det är det! Ajja, syrrarna & Mårten har åkt hem.. Jag lånar syrrans D40 nu igen så jag uppdaterar bättre i bloggen med bilder, bra va!? Men idag blir det en tråkig dag eftersom jag ska uppdatera så många i tumblr och twitter. Ikväll blir det nog The Karate Kid ;) men ha de jävligt trevligt på en tråksöndag!

Mobilbloggar från iPhone

Bloggar nu från mammas iPhone, har fett tråkigt. Varför ens vaknar jag? Men ajja har verkligen ångestbeslut eftersom jag fick välja mellan New Mexico i två veckor eller systrarnas student i en dag. Fyfan!!! Mamma säger att jag behöver inte bestämma mig nu.. Men det står hela tiden i mitt huvud.. Terapi snart eller, haha!!! Ajja nu ska jag klä på mig, sen hmmm... Jag vet inte vad jag ska göra!

Förlååt men allting handlar bara om Jaden.. :o

En galnaste Jadenator, så räknar man med att vara jävlig besatt.. ;)

Jag är verkligen en galen Jadenator, den galnaste

Jag fick kontakta med hans storebror Trey och han lovade att säga till Jaden att jag är hans största fan, JA VAD FAN?!! Jag är en jävla galnaste Jadenator.. fyfan, tror ni inte på det.. tell me så jag bevisar!!! Nja, kontakta Louise.. hon vet tillräckligt mycket hur galen jag är.. annars bevisar jag så tillräckligt det går till när ni fattar! Livet är så underbar just nu, man ska bara tacka Twitter, big love ♥

Jag har ingen aning vad rubriken ska döpas till :D


I'm really a biggest Jadenator :love:


Lindsay Lohan, a woman I will always love

Lindsay har jag alltid älskat, och älskar henne fortfarande. Och kommer alltid älska henne.

Jääääävlar, bara så jävla ofattbart


Jaden Smith har precis skapat Twitter och hans konto ska bli Verified Account.. så, jag skrev "@JaadenSmitth I ♥ YOU" och han retweeted den FÖRFAN!!! .. och skrev "I love u too" MEEEEEEEH.. ♥♥♥♥♥!!!!! För säkerhets skull, jag heter Rocihoify i Twitter :)!!!!!

Låt oss fira för den nya designen

Yeah. Vad tycker ni om den nya designen då, ser ni inte den.. tryck F5? Jag saknar verkligen den tredje, fjärde och femte designer.. jag får nog ställa tillbaka dem någon gång ;) Särskilt den femte ska jag ställa tillbaka om ett tag. Nu är jag uttråkad, peace.

Min skrivbord i datorn

Har tänkt visa min skrivbord i min kära dator.. har alltid haft bilder på Jaden i min skrivbord från sedan augusti, och detta bilden som är nuvarande bild behöll jag i några veckor nu! Hehehehe.. ;)

200:e inlägg får bli såhär


199:e inlägg

Yeah. Detta är 199:e inlägg. En tråkig 199:e inlägg.. Men nej, något speciellt får bli 200:e, bild eller vad som helst.. antar att det blir en jävligt fin bild på Jaden, hehe hehe! Ajja, det blir sovmorgon för mig imorgon.. vad fan skönt ska de bli, och syrrarna & Mårten ska komma hit imorgon. Vi ska på släktträff, egentligen fyller tre personer år.. mamma, moster och mosters man. Ja faktiskt fyller alla år olika datum, men det blir lättare om alla firar tillsammans istället, blä.. jag har faktiskt inte lust att träffa släkten och.. men jag måste! Zzz.. har tänkt att åka till Stockholm denna helgen, men syrrarna å Mårten kommer & fira. Men nej, då åker jag till Stockholm nästa vecka istället. Ajja, nu blir det Paranormal Activity 2. Ciao, peace.

Jag blir bara värre och värre galen varje sekund

.. biggest to you.

Det här är så jääävla rätt, det stämmer på mig


Dedär Prada-gifen

..har nog tittat på den i ungefär mer än 25 minuter nu utan att stoppa. Åh skit, jag såg klockan var tjugo över 10. Nu är det kvart i 11 - can't believe, ja jag är verkligen en galning..

Nu är jag väldigt besatt i det här..


Den nya designen håller på att bli färdig

"I was born from two star. So the moon's where I land"
Min nuvarande favorit citat av Jaden Smith. Men jag höll på hela tiden nyss att göra klar den nya bloggdesignen, som håller på att bli färdig. Jag bad Louise lägga sina åsikter om designen, hon sa som var positiva.. skönt att höra, så blir det desto mer spännande att lägga ut den. Den kanske inte är så särskilt snygg, men enligt mig älskar jag den. Åh, nu får det bli en avsnitt Charmed.. senare ska jag titta på The Karate Kid.. vad så hemskt mycket har man saknat filmen. Ja, jag och filmen är snart gifta.. det låter ju som. Hehehehe! God natt :))

Kommer alltid finnas i mitt hjärta


Besatt som en galning

Kom ihåg: Det är rörelsen, varken vem!

Jag bara måste berätta det här

När jag kom till DUKiS för första gången var jag mycket med Fanny.. ja vi har gjort många saker, som är minnesvärda.. men just det här, måste jag bara berätta! Vi lekte kurragömma eller någonting, och jag fick 5 chips gratis.. så jag och Fanny gömde tillsammans i toaletten, vi hade våra chips med oss.. hon hade typ 3 tror jag, så jag började äta en och hade fyra kvar.. så vi gömde oss där, sen jag åt chipsen. Så hon tog en av mina, så jag accepterade det inte, så vi "slogs" om den, då den bombade till sist otroligt.. så hela chips flög ut hela toaletten, HAHAHA!!!!! Så vi måste börja med att städa, jag hade en öppnad chips och tre oöppnade chips på min vänstra arm och jag städade med högra arm!!!!! Fanny var lite för dum, hon satte på vattnet och tog pappret, jag garvade verkligen sönder på mig i toaletten!!!!! Så vi städade alla chips, så hon tog en till av mina chips igen, så vi "slogs" om den igen, några chips blev faktiskt förlorad!!! Minnesvärt förfanihelvete! Fanny Borgman, ILY! Jävlar, vi måste bara ses igen så jävla snart!!! ♥♥♥♥♥♥

Det är rörelsen, varken vem

Det är rörelsen, varken vem
Varför tror ni om saker så väldigt mycket? Till exempel visade jag mina favorit gifs för vännerna.. några av dem var på Justin Bieber, och då frågade de omedelbart om jag älskar eller han är min idol.. nej vad fan!? Jag bryr mig inte ens vem som medverkar i gifen, det är rörelsen och sån grej i gifen som gör mig besatt. Besattheten är den bästa jag vet, förlåt mig.. ser ni ner på mig, ja varsågod. Mina systrar är också helpsyka i gifs, några av mina vänner gör det också. Alla har bara sina olika smak. Alla gillar olika. Så varför tror ni att han blir min idol direkt bara man är besatt av hans gifs, löjligt...
Sluta tro att jag älskar Justin bara för jag är besatt av hans gifs!?

Big love


Här är videon från Charmed S02E18


Hahahaha! Så bäst, eller hur!? Jag ska klippa ihop flera roliga scener senare!

Jag har inte skrattat såhär mycket på länge..!

Charmed S02E18 (Chick Flick) som fick mig att skratta så mycket.. den avsnitt är min nuvarande favorit på hela säsong 1 och 2. Jag har inte sett några avsnitt som är osett i säsong 2 för jag inte är klar med säsongen. Men annars de förra många avsnitt jag sett är den 18:e avsnitt i säsong 2 bästa som finns.. den avsnitt passar verkligen ihop med mig! Just den avsnitt har verkligen inspiration på flera filmer.. Bloody Mary till exempel.
Ja avsnitten handlar om Prue, Piper och Phoebe.. nähe, Phoebe kom hem från bion och en "mördare" kom ut från filmduken och följde efter Phoebe till deras hus. "Mördaren" eller vad fan är han vet jag inte.. men, han tog med sig flera mördare från flera filmer.. yxmördaren, Bloody Mary och så vidare. De försökte mörda häxorna, men häxorna kan inte använda sina krafter på dem.. att frysa, flytta saker med tanken.. och den tredje häxan har den kraften som ser i framtiden som ni inte vet, ha.. men, så de försökte komma undan och fick reda på att hur de kan besegra mördarna så.. (där slutet tänker jag inte berätta eftersom ni bör se själv).. Men då när de jagade dem.. Piper gömde sig i duschen, så kom någon framför i dusch-duken eller vad är det? Men ja, då trodde Piper att det var någon av dem mördare.. så hon blev rädd och tänkte kolla.. då tog hon ner dusch-duken och där stod Prue och skrek somfan, då skrek Piper också.. där fick jag garva sönder och tyckte det var bäst. Det kanske är lite svårt att förklara.. massor av saker hände också, haha!
Nej jag ska redigera en video med såna där scener till Youtube och visa det för er ;)

Några avsnitt kvar till säsong 3


..i love charmed so a lot - i'm in the season two now


Dagens rekommendation

Jag vill rekommendera någonting.. Fujidirekt brukar erbjuda 100 bilder att framkalla gratis när man blir medlem i hemsidan.. Det har jag gjort, beställde förra gången som var ungefär en-två månader sedan. Bilderna jag beställde var bara på Jaden Smith och Karate Kid.. denna gången jag beställde nyss var det också Jaden och Karate Kid (ja jag skapade nya konto för att beställa igen, mycket klokt var det). Kostnad man endast betalar är portot, 29 kr.. jävligt billigt! Jag ska absolut blir medlem flera gånger till för att beställa mer. Man behöver endast också skaffa nya email.. enkelt. Lycka till :) bara om du ska beställa, du bör verkligen göra det ♥ Klicka hääääär!

Statistiken har fått många besökare

Men hallå!? Berätta vem ni är! Sitt bara inte där och fundera på någonting annat, kör på och kommentera.. berätta vem ni är! Jag är nyfiken.. tell me now!

Planerar min nya bloggdesign

Ja, här är nyheten. Jag planerar och ritar min nya design, håller på att börja redigera grunderna. Denna gången kommer de bli annorlunda, lite kanske lyxigt. Jag ska bara blogga igen innan den stora bloggpaus som börjar i februari.. Vill att den nya designen ska dyka upp innan den stora bloggpaus. Ja, teman ska alltid vara Jaden Smith, en del är väl självklart The Karate Kid.. Blir spännande, vem ser fram emot designen!? Bara att räkna med mig ;)

Bloggen får bloggpaus samtidigt finns jag i dessa här | bara klicka på bilderna



Sony Ericsson X8

Sony Ericsson X8 är på väg.. jag får den om några dagar. Min förra mobil Sony Ericsson C510 har gått borta, ja den blev sönder.. Tre-företaget skickade ett brev där stod man kan välja en annat mobil man vill ha.. så vi åkte idag till Tre-butiken och kollade, jag valde detta Sony Ericsson X8.. Får den gratis & mellanskillnaden är bara 200 kr, man skulle egentligen välja något som kostar 1995 kr, men jag valde den som kostar 2195 kr. Ja, abonnemangen går ändå fram till sommaren och den går ut då fixar jag fram en iPhone till mig sen ;).. Men nu är det dags för Förhäxad, bye bye!

Det enda jag gör med datorn

Just nu skriver jag kanske lite konstigt men - att glo på många olika tv-serier, men just nu håller jag på hela Förhäxad.. men resten gör jag t.ex. uppdatera i Twitter, även i Tumblr. Finns via där :).. för er som undrar varför jag lade ner min Facebook.. nej, jag bara.. inte är där i ett tag, Facebook har fått mig att må illa. Ask if you wonder why. Men, jag finns via Twitter & Tumblr.

Och nu tv-serien Förhäxad

Jag är verkligen galen i tv-serier.. Friends, Desperate Housewives, Joey, Cougar Town, Supernatural, Sex and the City, Lost, Ghost Whisperer och massor mera! Och nu ska jag räkna med den gamla tv-serien Förhäxad.. jag minns att jag var liten och såg den ibland. Men nu ska jag äntligen få se hela säsonger 1 till 8! :) Jadårå, jag ska fortsätta titta på den nu..

Behandla andra på där sättet du vill själv bli behandlad

..bilden tillhör inte texten utan jag bara älskar bilden! it's samantha from sex and the city 2.

Grattis världens bästa mamma, 42 år ♥!


Leva Livet härmar Sex and the City 2

Min kommentar: Leva livet, gå och skaffa ett liv!

Fem månader kvar till USA

Ja, jag ska på språkresan nu på sommar. Det längtar jag obeskrivligt mycket till faktiskt, jag ska få äntligen sätta mina fötter i USAs marken första gången i mitt liv. Jag längtar också att se USAs landet över flyget på vägen till delstat New Mexico som jag ska tillbringa hela två veckor där, staden Santa Fé.. blir jävligt spännande! :D
Ja det blir ungefär 12 eller 13 juni.. Jag läääängtar! :D

Sådan mor sådan son


Den blåa havet är bara så amazing


Always equal wonderful from the beginning


Accepterar ni mig som jag är?


Tonight becomes it The Karate Kid as movie ♥

Ni anar bara inte.. inte för helvete


I hope it for damn

Jag hoppas att jag lyckas genomföra det jag måste.
Det är bara ett och halv år kvar.. tiden går jättefort & jag måste bara fokusera på mig själv under dessa närmsta månaderna för att få mitt betyget blir mer och bättre.. Det får min dröm bli uppfylld. Wish me good luck..!

"Well, I'm not happy!"

Citat av Dre Parker som spelas av Jaden Smith i filmen The Karate Kid ♥

Bara ÄÄÄÄÄSCH

Hahahahahahahahahaha, vad fan! XD

Ville bara säga

..att det är slut mellan mig & Hanna. För flera dagar sedan, ajja jag åker iallafall hem imorgon.
Men gud, blir illamående när jag kommer in i blogg.se! Dont ask why

Jag saknar verkligen detta här tv-serien


I had it calm on my new year's eve

Ja.. 2011. Har inte gjort något speciellt på min nyårsafton.. jag var bara med min familj, flickvännen och barndomsvännens föräldrar å vi åt middagen hos dem.. det var lugnt och mysigt :).. hade inte heller planerat vad jag ska göra men.. 2011 kommer vara en speciell år. För det kommer hända mycket saker, vet jag. Dont ask why.

Nehe men, nu ska jag gå och ligga i sängen med Hanna (mhm hon hälsar) och titta på Harry Potter och hemligheternas kammare.. jag har missat mycket för jag surfade typ lite, faktiskt inte lite .. men jaja! Imorgon ska jag lämna flickvännen till tågstationen, hon ska åka hem :(! Jag ska typ träffa några imorgon eller jag vet inte! Det avgör allt om jag orkar eller inte ;).. nu ska jag konkurrera med Hanna och se vem som blir trött först. God natt!