Jag saknar Sälen somihelvete


Samma bloggdesign i en månad

Grattis till bloggen som har klarat ut en samma bloggdesign i en månad. Det är mycket ovanligt.

Case 39


Case 39.
En socialarbetare (Renée Zellweger) som försöker rädda ett barn från hennes vårdslösa föräldrar inser sakta att flickan inte är så oskyldig som det verkar.
Min kommentar.
Oj, vilket spännande film. Rekommenderar den starkt, fem av fem.
Trailern hittar ni här.

Frozen


Frozen.
En skidweekend förvandlas till en mardröm då tre skidåkare sent på kvällen blir fast i liften. Det är för högt för att kunna hoppa ner, men för kallt för att de ska kunna sitta kvar. När en av dem ändå ska göra ett försök att hämta hjälp visar det sig att det som döljer sig i mörkret är långt värre än att frysa ihjäl.
Min kommentar.
Sjukt bra! Det finns inget mer att säga. Jag rekommenderar er att se på filmen! Betyget ger jag fem av fem.
Trailern hittar ni här.

Vertige


Vertige.
En grupp av vänner beslutar sig att under deras semester ta sig uppför ett högt berg. Deras plan är att följa en stig som har varit stängd för reparation under lång tid. Klättringen visar sig vara farligare än de planerat, speciellt så snart det visar sig att de inte är ensamma. Äventyret vänder och blir nu en mardröm för ungdomarna?
Min kommentar.
Jag och min mamma satt oss i vardagsrummet och körde igång filmen. Ja den är spännande, men konstig. Ja allt avslöjar i slutet, jaha så förstår jag och min mamma. Det finns en jävla skit psykopaten i filmen, förlåt mig. Det var två personer som var psykopat. Jag ville seriöst bråka med psykopaten. Haha, filmen får betyget tre av fem.
Trailern hittar ni här.

Talk about obsession

"Hur kan du vara besatt? Du är fan besatt!"
Har du aldrig någonsin varit besatt? Så synd för dig då.

Knight and day

Knight and day.
När Day hamnar bredvid en mystisk, charmerande man på en flygresa tror hon att hon mött mannen i sitt liv. Men det blir ett bryskt uppvaknande då han visar sig vara en spion på flykt. Detta blir början till en härva av skiftande lojaliteter och flykt undan lönnmördare och samtidigt som Day måste ducka för vinande kulor måste hon avgöra om hennes drömman är en förrädare eller den enda hon faktiskt kan lita på.
Min kommentar.
Vad fan, så otroligt bra film.. rolig.. den har segt början men.. och, ja jag gillar inte Tom Cruise. Men just i denna film, var han ok.. annars avskyr jag honom ändå. Cameron är alltid och är lika bäst som i andra filmer. Jag gillar motorcykeln-scener. Filmen får betyget fyra av fem.
Trailern hittar ni här.

Vansinnigt besatt i Supernatural

.. jag vet jag har det jättelätt att bli besatt i tv-serier. så räkna med att min blogg handlar bara om filmer & tv-serier.

Transformers - De besegrades hämnd

Transformers 2.
Kampen om Jorden är över, men kampen om universum har precis börjat. Efter att ha återvänt till Cybertron tar Starscream befälet över Decepticons och beslutar sig för att återvända till Jorden. När Autobots tror att allt är över får de reda på att Megatrons livlösa kropp har blivit stulen från den amerikanska militären av Skorpinox som återupplivar honom med hjälp av sin egen spark. Med en hämndlysten Megatron tillbaka på banan och med hjälp av förstärkningar av Decepticons samlar Optimus Prime ihop sina styrkor och gör allt som står i hans makt för att förhindra dem.
Min kommentar.
Vad fan, så jävla bra. Jag älskar filmen, jag rekommenderar den filmen starkt. Den har hamnat i favorit-listan, absolut. Den ska också hamna i min film-samling. Men ingenting slår Karate Kid än..! ♥ Men se filmen, en av dom filmer ni MÅSTE se.. Megan var också så sexig ;) Betyget fem av fem.
Trailern hittar ni här.

Supernatural

Nu har jag något att skriva om.. Ja jag har börjat att titta på en nytt tv-serie, båda mina systrar tittar på den. De bad mig att testa titta första avsnitt, det gjorde jag. Blev vansinnigt besatt i den, så hemskt bra. Den fick plats som 2a bästa tv-serie i min listan :) Som sagt, ingenting slår Friends & The Karate Kid som film. ♥ Jag rekommenderar er ALLA att börja se på serien, jag lovar ni kommer älska den. Nu ska jag fortsätta med nästa avsnitt, några till senare kanske. Sen ska jag sova, ska ju åka till Vänersborg imorgon. God natt. Ciao.

Jakten på lycka

Jakten på lycka.
En hårt arbetande försäljare som får vårdnaden om sin son samtidigt som han försöker ändra och få balans i livet. Filmen bygger på den verkliga historien om Chris Gardner, en man som gick från livet på gatan till att bli svinrik på en Wall Street-karriär. Sonen Christopher spelas av Will Smiths riktige son, Jaden.
Min kommentar.
Åh, jag har sett filmen för andra gången nu. Filmen är bara för underbar, en så hemsk bra film. Det är ovan att se Jaden som ung, liksom.. jag har sett The Karate Kid tretton gånger och är van se honom i sådär.. Han är bäst i hela världen. Det är Jadens första film, inspelat tillsammans med sin pappa Will. Det verkade som de har arbetat tillsammans jättebra. filmen är så helvete bra, en sann historia.. jag är glad de blev jätterika därefter i slutet ;) Chris har kämptat så mycket han kan och han lyckades, bra jobbat! Fem av fem punkt slut.
Trailern hittar ni här.

Karate kid & Jakten på lycka

De båda två filmerna är hemskickat ;) egentligen har jag precis bokat Karate Kid som kommer ut i december, jag längtar som fan. Jag beställde också Jakten på lycka, Jaden medverkade även i den. Med sin pappa Will Smith. När jag får dem här hemma har jag alla filmer av Jaden Smith ;) äntligen..! Snart är mina systrar och ev av doms kille är här. Awesome, vi hörs.

Drag me to hell

Drag me to hell.
Christine Brown är en ambitiös bankman. Allt i hennes liv går i rätt riktning just nu. Hon har en kille som älskar henne och hon om allt går som det ska kommer hon att utnämnas till biträdande avdelningschef. Bara hon vågar visa att hon är tillräckligt tuff, så är jobbet hennes. Då den mystiska gamla damen, fru Ganush, uppsöker banken för att be om anstånd med ett förfallet lån, blir det Christines uppgift att fatta det svåra beslutet om anstånd eller ej. Christine vet vad hennes chef förväntar sig av henne, men nekar hon fru Ganush anstånd kommer damen att vräkas från sitt hem. Christine väljer sin karriär före sitt samvete. I sin förtvivlan och vrede förbannar den gamla damen henne att brinna i helvetet i all evighet. Mycket snart tvingas Christine inse att fru Ganush förbannelse inte bara var tomt prat av en stollig tant, utan onda krafter verkar för att driva henne till bristningsgränsen och en evig förbannelse.
Min kommentar.
Uruselt film! Det är inte något film jag rekommenderar..! Poänglöst, handlingen är dålig. Det är inte min filmsmak, tyvärr. Filmen kommer jag aldrig se igen, absolut inte. Jag fattade allt vad filmen handlar om, men.. jävla skräp film. Betyget ett av fem.
Trailern hittar ni här.

Jag saknar Friends

Jag vet inte hur jag tänker.. Jag insåg nyss att jag saknar serien Friends så sjukt jävla mycket. Jag är väldigt sugen nu på att titta på serien, borde jag göra det om igen för fjärde gången? Jag håller på Desperate Housewives just nu, ska jag skita i dem och påbörja med Friends igen? Ingenting slår Friends! ♥ Ja jag får nog påbörja med serien snart...!

Och nu till skolan

Vill inte ens lämna min älskade säng med min älskade tjocka täcke. Det var så varmt jag sov inatt, mamma väckte mig för jag ska till skolan. Suck! Ja jag ska åka snart till tågstationen, där ska jag föra iväg till Vänersborg. Därefter kommer jag hem igen, kommer vara hemma runt halv 7 eller 7. Jag vet inte exakt, jag kommer ligga i sängen hela tiden då. Vi får se ;) nu får jag seriöst fixa mig och sticka. Hörs.

Vampyrer suger

Vampyrer Suger.
En film som sätter tänderna i vampyrkulturen i riktig spoof-anda. De bleka, de rufsiga i håret, de svenska, de kvalfyllda. Och i alla deras beundrarinnor (vad är grejen med tjejer och vampyrer?!). Ingen går säker.
Min kommentar.
Vad fan så mycket jag skrattade åt filmen, så mycket överdrivet somfan. Jag rekommenderar folk som gillar parodi filmer. Filmen får betyget fyra av fem.
Trailern hittar ni här.

Toy Story 3

Toy Story 3.
En av leksakers värsta farhågor är saker och händelser som förhindrar att någon leker med dem. Den allra värsta farhågan är dock att bli ifrånväxt, att bli bortglömd... Woody, Buzz lightyear och resten av Andys leksaker hamnar på hyllan när Andy lämnar hemmet för college.
Min kommentar.
Jag som alltid älskade Toy Story, så det kom 3an filmen.. jag såg det i Filmfix så jag tankade direkt och såg, ja det är lite.. segt men, jag tycker iallafall filmen är bra! En äntligen slut i slutet, tråkigt men.. Jag rekommenderar verkligen filmen starkt! Men nästa gång vill jag titta på filmen med bättre kvalitet. Fem av fem, punkt slut.
Trailern hittar ni här.

Fyller år idag

.. äntligen 15 år ! grattis till mig själv hihi.

The day the earth stood still


The Day the Earth Stood Still.
Ett rymdskepp landar i Central Park, New York City. Ombord finns utomjordingen Klaatu som kommit till jorden för att försöka skapa fred. Militären beskjuter Klaatu som måste föras till sjukhus. Han lyckas rymma och tvingas att försöka bevisa för världen att han kommit med fredliga avsikter.
Min kommentar.
Oj, vilket super bra film. Jag har sett filmen förut, men jag såg bara hälften. Så jag såg hela idag, jag köpte även filmen i Ullared, bara för Jaden Smith medverkade i filmen. Ja jag samlar hans filmer, jo det är så för han ligger 1a i favoritlistan. Men handlingen är bra, jag gillar filmen. Så filmen får betyget fyra av fem.
Trailern hittar ni här.

Om två dagar

Jag är otroligt förvånad att det är bara två dagar kvar till jag fyller år. Femton år. Vad för fan tiden går så fort. Jag vill inte ens fira min födelsedag nu på söndag. Jag vill bara ha mina presenter, men inte något annat. Jag som ville åka till Örebro nästa vecka. Men släkten kommer hit för att fira min födelsedag, mina systrar kommer också. Man vill ju inte missa träffa sina systrar som man inte träffat på jätte länge. Vad så mycket det har hänt under hela femton år. Det finns en del jag inte vill minnas, men de flesta var det underbara. Jag har inget något mer att säga nu.. jag åker äntligen till Ullared imorgon med familjen. Och nu ska jag fortsätta leka med photoshop, titta på Desperate Housewives, en del att städa i mitt rum och kolla vad jag behöver handla imorgon. Jag sitter här och har väldigt tråkigt för mina vänner är i Stockholm. Ja men, en person har beställt redan först och jag väntar på hennes svar hur hon vill designen ska se ut, sen ska jag köra igång att redigera. Vi hörs.

Klicka, se och tyck

.. Det här länken.

Designblogg?

Hej på er alla. Jag funderar på att skaffa en andra blogg där jag säljer bloggdesigner. Jag håller på att göra bloggdesign åt sidan, senare ska jag börja försälja de första gratis bloggdesigner som gäller under en månad. Sen blir priset upp till en hundra kronor. Du vill ha? Kontakta mig. Jag ska sätta in länk senare på den sidan jag säljer bloggdesigner. Jag vet inte vad jag ska säga mer, det är faktiskt bara det jag ville säga. Så jag ska nog gå och titta på Desperate Housewives, vi ses. Ciao.