Transformers - De besegrades hämnd

Transformers 2.
Kampen om Jorden är över, men kampen om universum har precis börjat. Efter att ha återvänt till Cybertron tar Starscream befälet över Decepticons och beslutar sig för att återvända till Jorden. När Autobots tror att allt är över får de reda på att Megatrons livlösa kropp har blivit stulen från den amerikanska militären av Skorpinox som återupplivar honom med hjälp av sin egen spark. Med en hämndlysten Megatron tillbaka på banan och med hjälp av förstärkningar av Decepticons samlar Optimus Prime ihop sina styrkor och gör allt som står i hans makt för att förhindra dem.
Min kommentar.
Vad fan, så jävla bra. Jag älskar filmen, jag rekommenderar den filmen starkt. Den har hamnat i favorit-listan, absolut. Den ska också hamna i min film-samling. Men ingenting slår Karate Kid än..! ♥ Men se filmen, en av dom filmer ni MÅSTE se.. Megan var också så sexig ;) Betyget fem av fem.
Trailern hittar ni här.

Postat av: hjjonsson

Jag är sexigare än Megan fox.

2010-09-14 / 20:10:08 / http://hjjonsson.blogg.se/
Postat av: Micaela

Bra att du tycker den är bra! ;) jag älskar ettan och tvåan! 5 av 5 till båda! Förresten, det har ryktats att det även ska komma trean också! :D

2010-09-14 / 20:23:04 / http://dogirl.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Gillar det! :D

2010-09-14 / 21:33:15 / http://chokladblondin.blogg.se/
Postat av: kari

Den är bra!

2010-09-15 / 14:50:08 / http://louisehl.blogg.se/
Ditt namn?
Spara info?
Din bloggadress?

Skriv din kommentar?